Den Blaa Avis app — køb og sælg brugte ting fra din mobil

Den Blå Avis app

Foretag en god handel lige ved hånden med DBA’s app

Den Blaa Avis er stedet hvor private kan købe eller sælge brugte ting. Med appen kan en god handel foregå med enkelte klik via din mobil. Appen gør det helt simpelt at søge blandt mere end 1 mio. annoncer hver dag. Der findes ingen grænser for hvilke kategorier man kan søge efter. Er man til biler, dyr, ny lejlighed eller måske et nyt job? Så er DBA stedet at lede — der findes noget for enhver smag og enhver alder.

Bred eller specifik søgning

Den Blaa Avis app
Den Blaa Avis app

Mulighederne på DBA er mange. Appen kan derfor syne forvirrende og uoverskuelig for en nybegynder. Du skal vide hvad du leder efter. Søger du en ny hund, vil søgetermen ”hund” alene give tusindvis af resultater. Kategorierne kan hjælpe med at indkredse søgningen helt ned til en specifik hunderace, landsdel, pris og endda køn og stamtavle.

Finder man et produkt af interesse, kan annoncøren kontaktes direkte via appen, afhængig de kontaktinformationer der er gjort tilgængelige. Skriv enten en e-mail, sms  eller ring op med det samme. Se afstand og rutebeskrivelse på et kort, i forhold til din nuværende placering. Vil du gerne vente med beslutningen, kan annoncen tilføjes til dine favoritter, hvilket kræver du er logget ind. Vil du gerne dele annoncen med en ven, kan det gøres via Facebook eller e-mail.

Se desuden en oversigt over gode tilbud i nærheden af dig.

Se direkte på kort hvor sælger bor

Opret egen annonce(r)

Vil man have fuld udbytte af DBA kræver det et login. Er du ikke bruger ved DBA, kan login laves direkte via appen.  Som noget nyt er det muligt at oprette din egen annonce. Få besked når nogen har besvaret eller stiller spørgsmål til din annonce. En handel kan hurtigt klares via DBA’s app. Dine oprettede annoncer vil automatisk kunne findes på både din mobil og web. Enkelte kategorier har indrykningsgebyr, hvor oprettelse vil blive tilgængelig i en senere version af appen.

Samlet vurdering

Det kan være en stor fordel, at vide hvad du søger inden du bevæger dig ud i den store jungle af brugte og nye ting i DBA’s univers. De mange muligheder kan gøre appen uoverskuelig, på trods af en simpel opsætning, med søgefunktion på forsiden og menu i højre hjørne der altid kan vendes tilbage til.

DBA’s app får 4 stjerner, hvor den manglende stjerne skyldes at login først kræves ved en ny handling. Startede man appen med at logge ind, ville dette element ikke virke irriterende for brugeren der ikke er logget ind.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *