Fatify app: Hvordan vil du se ud som tyk?

Fatify app

Interesseret i hvordan du og dine venner vil se ud når i bliver tykke, gamle og med store pjuskede øjenbryn? Fatify har et bud.

Hvordan du bliver tyk – Sådan gør du

Tag et billede med app’ens indbyggede kamera, eller vælg et fra din telefons fototalbum. Det er vigtigt at personen på billedet står lige og at det udelukkende er personens hoved og hals der er synlig. Billedet vil ikke kunne bruges hvis personen på billedet er for langt væk eller vender hovedet på skrå. Derfor en fordel at bruge en telefon med kamera på begge sider.

Når billedet er valgt skal du markere personens øjne og mund. Vær så præcis som mulig da det giver det bedste resultat. Tryk OK og efter få sekunder vises dit resultat, der forhåbentligt kan virke som et skræmmebillede. Og det bliver værre endnu. Klikker man på krydset nederst i venstre hjørne, vil man kunne kombinere Fatify med andre app’s i Apptlyfamilien. Det betyder du kan se hvordan du vil syne som gammel, tyk og med store øjenbryn!

Marker øjne, mund og hage
Marker øjne, mund og hage

Del og rediger billeder

Dit færdiglavede billede kan deles via de sociale medier, gemmes til dit eget bibliotek, printes eller deles via email. Lader du billedet stå åbent vil du høre, at det udgiver lyde i form af bøvser og dybe suk – udtryk appens udviklere åbenbart forbinder med at være tyk. Hvis du vil redigere i det færdiglavede billede kan det gøres under Edit.

Fra tynd til tyk

Apptly familien

Fatify er en sjov app, hvis man er forberedt på at den ikke kan udføre magi. Fungerer fint hvis man overholder de ovenstående retningslinjer. Men efter alle dine venner inklusiv dig selv har set jeres tykke selv kombineret med øjenbryn og aldring, bliver app’en hurtigt gemt væk og glemt. Fatify indeholder nemlig ikke flere funktioner end beskrevet.

Vil du prøve flere sjove features til dine billeder, har Apptly udviklet en række apps i familie med Fatify. Vær opmærksom på at ikke alle apps er gratis.

Kombiner tyk og gammel med Fatify

Samlet vurdering af Fatify

Generelt set er Fatify en sjov og god ide til en app. Desværre savner man lidt bedre opsætning og udseende. Flere steder må man trykke sig frem og man savner en reel menu, som ikke kun består af et billedeshow. Kort sagt er brugergrænsefladen ringe, men den virker. En smart funktion er dog at Fatify er kombineret med andre apps i Apptlyserien. Men vil man udelukkende se sig selv som gammel eller med store øjenbryn, uden man samtidig er tyk, kæver det at de forskellige apps hentes separat. 3 af 5 stjerner.

(1) kommentar
  1. når man tror at alle apps er opfundet er der alligevel een som kommer op med sådan een her:) Men seriøst, den kan bruges til at afskrække folk og få dem ned i fitness centret.

Tilføj kommentar
account_circle
email