Gratis Ringetoner app: Fri download af ringetoner, sms-toner, email-toner og ‘lav din egen ringetone’

Gratis Ringetoner app til iPhone

Personliggør din iPhone med et stort udvalg af Ringetoner og sjove lyde du selv vælger. 

Gratis Ringetoner tilbyder et næste uendeligt valg af forskellige ringetoner. Der findes toner til alle din iPhones funktioner. Både ringetoner, sms-toner, kalenderpåmindelser, Tweets og mange flere. Ved du ikke præcis hvad du søger, kan du vælge at filtrere efter ringetype eller efter kategori.

Ringetoner typer
Ringetoner typer

Gem og del ringetoner

Lyt til ringetonerne mens du søger, og marker dine favoritter med en stjerne, så du ikke glemmer ringetonen blandt det store udvalg. Udvalget vokser hele tiden. Hold dig derfor opdateret om de nyeste ringetoner under kategorien New. Falder du over en ringetone du må dele, kan det gøre ved at trykke Save efterfulgt af Share. Del via Email, Facebook eller Twitter og supplerer med en relevant tekst.

Del på sociale medier
Del på sociale medier

Overfør ringetone trin for trin

Når en ringetone skal overføres til din telefon skal du først igennem et par trin:

  1. Først gemmes ringetonen under Save i højre hjørne i app’en.
  2. Forbind din iPhone til din computer og åben iTunes.
  3. Vælg Programmer i din iPhones menu i iTunes.
  4. Scroll ned i bunden og vælg arkivdeling under ”Pimp you sound Free” hvor du arkiverer den tone du vil anvende på din telefon.
  5. Overfører ringetonen til dit iTunes musikbibliotek ved at trække den over i dit iTunesmusikbibliotek.
  6. Væg herefter Toner under din iPhones menu i iTunes og marker at alle toner skal synkroniseres.
  7. Tryk på anvend, og ringetonerne vil kunne findes under dine iPhones ringetoner.

Er der tvivl om denne gennemgang, tilbyder Ringetoner en tutorial. Her vil du få vist en udførlig beskrivelse af hvordan du gør gennem en kort video. Der er universel anvendelse, så ringetonerne kan bruges på alle dine devices, hvis de er synkroniseret med hinanden.

Overfører ringetoner fremgangsmåde
Overfører ringetoner fremgangsmåde

Lav egne ringetoner og temaer

Udover færdiglavede ringetoner, kan du også lave dine egne under ”Ringetone Maker”. Her kan du bruge musik fra dit eget musikbibliotek eller du kan optage din egen lyd. For at bruge et musiknummer eller din optagede lyd på din iPhone skal du gennemgå samme proces som ved ringetonerne.

Lav egne ringetoner
Lav egne ringetoner

En sidste mulighed er at lave personlige temaer. Det betyder du fx kan lave et tema der hedder ”Sommer” hvor du kan indsætte de af app’ens ringetoner du forbinder med sommer. For at være forberedt til vinter kan man passende samtidig lave et vintertema.

Lav personlige temaer
Lav personlige temaer

Samlet vurdering af appen ‘Gratis Ringetoner’

Der tilbydes et næsten uoverskueligt udvalg af ringetoner indenfor alle genre. Det er derfor en fordel at de er inddelt i kategorier, dog kunne man godt bruge mere kategorisering. Desuden savnes muligheden for at se de markerede ringetoner i en liste for sig. Andet minus er de mange reklamer der kun kan undgås ved at opgradere til betalingsversion for 7 kr. Reklamer kommer HVER gang app’en åbnes.

At man skal igennem iTunes for at overfører ringetoner kan hurtigt blive besværligt og tidskrævende. Det betyder du ikke kan hente nye ringetoner på farten uden brug af computer.

Gratis ringetoner får 3 af 5 stjerner for det store udvalg og muligheder for at skabe personlige temaer og egne ringetoner. Desværre er der stadig en del der skal forberedes for at Gratis Ringetoner fungerer så godt som den ellers kunne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *