What’s my IQ?: Brug din kreative tankegang på en anderledes IQ-test

What's My IQ app (IQ test)

IQ-test med 50 forskellige spørgsmål, hvor det handler om at tænke logisk på en anderledes og tankevækkende måde.

What’s my IQ? er et spil der tester din kreative tankegang. Testen indeholder 50 spørgsmål som skal løses på tid. Spørgsmålene har form af små puslespil, hvor det handler om at tænke ud af boksen og derfor ikke logisk som i en normal IQ-test. Der er ikke rigtig tale om et spil, men mere en app i genre med forskellige quiz apps.

IQ-test Tænk ud af boksen

50 specielle spørgsmål

Et eksempel er at du skal udvælge det mindste tal ud af de fire tal der vises. Tallene har forskellig størrelse, så der menes tallet der syner mindst, og ikke tallet med den mindste sum. Et svar man ikke naturligt kan svare rigtigt på, da det ikke fremgår af spørgsmålet at det er det visuelle der menes. Derfor skal man fra start allerede være opmærksom på, at se alle spørgsmål som tricks.

Snyd dig til hjælp

Går du i stå i et spørgsmål kan du bruge snydefunktionen. Klikker du på elpæren øverst i højre hjørne, vil du blive spurgt om du vil se det korrekte svar. For at se svaret skal du bruge de såkaldte Cheats. Du starter med 20 Cheats, som hurtigt kan opbruges. For en række Cheats kan du se løsningen på spørgsmålet. Løber du tør for Cheats kan du købe flere i app’en… Den eneste måde du kan komme videre til et nyt spørgsmål er ved at løse det foregående. Er du derfor løbet tør for Cheats og kan ikke løse et spørgsmål, vil du sidde fast på det pågældende spørgsmål. Du kan også vælge at sætte spillet på pause og vende tilbage senere.

Snyd med Cheats

Ulogiske spørgsmål?

Flere spørgsmål er ikke logiske, heller ikke hvis der tænkes ud af boksen. Fx ses der et spørgsmål, hvor man skal besvare hvilket tal ud af de viste, der er det mindste. Her tror man endelig at man har knækket koden, da man har haft et lignende spørgsmål. Men desværre. Det korrekte svar er ”nummer”, som skulle være det mindste i forhold til de andre numre. Et svar mange ikke engang ville overveje, men måske er det i virkeligheden genialt?

Ulogisk spørgsmål?

Kan du på trods af de skæve spørgsmål alligevel ikke få nok af app’en kan du opgradere til Pro. Det tilbyder du kan få endnu flere trickspørgsmål, højere sværhedsgrad, 20 ekstra Cheats og ingen reklamer. Prisen er kun 7 kr.

Samlet konklusion og vurdering

What’s my IQ? er en sjov test, som man ikke må tage alvorligt. Kan spilles af alle aldre, det eneste det handler om, er at tænke anderledes og modsat af hvad der er logisk.

For nogle kan det hurtigt give anledning til frustration, hvor det for andre måske beviser at de er i stand til at tænke anderledes. Det sjove og søde udseende hjælper på app’ens samlede vurdering. Ligesom den hyggelige baggrundsmusik konstant minder dig om, at det kun er for sjov. 3 af 5 stjerner fra AHOT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mangler du hjælp…? Se en video med snyd herunder (brug kun hvis du ikke kan komme videre i testen eller vil fremme dine resultater)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *