Logo Quiz app: Test din logo-viden på tonsvis af logoer

Logo Quiz

Logo Quiz app’en udfordrer dig i dit kendskab til over 1350 logoer indenfor både biler, elektronik, madvarer og tøj og er endnu en af de populære quiz apps til smartphones og tablets.

Markedet for apps tilbyder en lang række logoquizzer. Logo Quiz fra SymblCrowd må vurderes til at være en af de mest fyldestgørende. Med 1350 loger fordelt på 27 levels er der sikret mange timers underholdning og udfordring.

Logoer Eksempel på logo shell

Logo quizzen

Quizzen handler om at gætte kendte logoer. Flere logoer er blevet redigeret en smule, for at det ikke skal være for let. Fx vil et logo som Burger King ikke give anledning til megen udfordring.

Burger King logo

Du starter på level 1, hvor 50 logoer skal gættes. For at komme til næste level, kan du i oversigten se, hvor mange logoer du skal have gættet korrekt få at få låst level to op. Det er altså ikke nødvendigt at gætte alle 50 logoer.

Level 1 Unlock nyt level

Brug hints

Gætter du et logo korrekt får du mellem 1 og 3 point, afhængig af hvor præcist du svarer. Dine point kan bruges til at købe hints. Et hint er en ledetråd til navnet på logoet. Du kan kun få op til to hints pr. logo. Det første hint koster et point, det andet hint koster to points. Vær forsigtig med dine point, de kan hurtigt blive opbrugt. Du mister også point når et logo gættes forkert.

Hints 2013-05-26 15.15.44

Ekstra funktioner

I leaderboard kan du se hvor godt de næsten 37.000 andre spillere klarer sig. Vil du udfordrer en anden spiller, skal du først sende dem en venneanmodning. Desuden kan du se dine egne bedrifter, som er opgaver du kan løse i quizzen der giver ekstra point. Fx modtager du 5 ekstra point for at gætte dit første logo korrekt.

Bedrifter
Bedrifter

App’en tilbyder også mulighed for at se din personlige statistik. En god funktion der ofte koster penge i andre apps på markedet. Under statistikker kan du også genstarte dit spil, hvis du er låst helt fast.

Statistik

Ulemper

Hver gang du går tilbage til menuen, vil du blive mødt af en irriterende reklame. Desværre en funktion du ikke kan betale dig fra med hverken point eller penge. Desuden er den stor ulempe, at det pågældende logo skjules, når du vil bruge hints. Med de mange logoer quizzen indeholder, kan man hurtig blive i tvivl om hvilket man er klikket ind på.

Fordele

Logo Quiz og alle dens funktioner er gratis at benytte sig af. Derfor slipper man for hurtigt at have brugt en formue på ekstra point. Et stort plus for dem, der bare ikke kan lade være.

En fordel er også muligheden for at genstarte et spil. Tænker du logisk, kan det i flere tilfælde godt betale sig at genstarte sit spil. Logoer der før skulle bruges hints til, vil nemlig let kunne gættes og dine hints kan bruges til de øvrige logoer du knokler med.

Udviklerne af app’en arbejder konstant på at tilføje nye logoer. Det betyder at det næsten er umuligt at blive færdig med at spille. En fordel for dem, der ikke kan få nok af Logo Quiz.

Logo Quiz menu

Samlet konklusion og vurdering af Logo Quiz

Logo Quiz er en app som alle kan få glæde af uanset alder. Kan både bruges alene når tiden skal slås ihjel, men hvor man samtidig vil udfordres. Den kan ligeledes bruges som underholdning i sociale sammenhænge. En app for alle der vil bruge deres fotografiske hukommelse. Med de mange logoer er der underholdning til mange timer. Du vil hurtigt blive bidt og have svært ved at ligge Quizzen fra dig. Man bliver overrasket over hvor mange logoer man kender af udseende, men ikke af navn.

Uden tvivl en app der er værd at eje, som kan hives frem engang imellem. Et råd er ikke at spille i ét væk, men at tage nogle pauser – så friske øjne kan komme til. Quizappen får 4 ud af i alt 5 stjerner.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *