Guide: Skal du vælge fast eller mobilt bredbånd?

Hvilken type internetopkobling skal du vælge: fast eller mobilt bredbånd? Mange mennesker står, eller har stået, i den situation at de flytter, og derfor skal anskaffe sig en ny internetforbindelse. Måske er du en af dem. Traditionelt set, ville man i dette tilfælde anskaffe sig en fast bredbåndsløsning (ADSL), men i de seneste år har… Læs mere Guide: Skal du vælge fast eller mobilt bredbånd?

Mobilt hotspot: Hurtigt og billigt trådløst internet

Hvis du er typen der overvejer en tablet, har du ofte valgmuligheden mellem en tablet med kun Wi-Fi, eller en tablet der også inkluderer SIM-kort, så du kan komme på nettet via 3G/4G. Selvom sidstnævnte mulighed er at foretrække, så kommer det normalt til yderligere udgifter. Det kræver muligvis at din tablet har et ekstra… Læs mere Mobilt hotspot: Hurtigt og billigt trådløst internet

Guide: Skal du bruge en router?

Switch, hub, router, modem osv. Det kan være svært at mestre de forskellige netværksgivende “centraler” for den utrænede forbruger. Denne guide prøver at give dig indblik i om du overhovedet har brug for en router, eller tilsvarende, og hvorfor/hvorfor ikke. Hvad er en router? Står du som bredbåndskunde og skal have en ny internetforbindelse sat… Læs mere Guide: Skal du bruge en router?