Netflix app: 30 dages GRATIS stort streaming-udvalg af film og tv-serier

netflix app smartphone tablet

Se et stort udvalg af film og serier på din telefon eller tablet med en af de førende abonnementtjenester inden for streaming: Netflix. Vi har tidligere gennemgået streaming-tjenesten og det er nu blevet tid til et kig på selve smartphone/tablet app’en.

Oprettelse

Brug af Netflix app kræver et bruger-login. Det laves på tjenestens hjemmeside. Et medlemskab koster 79 kr. pr. måned. Er du ny kunde, eller har ikke været medlem de sidste 12 måneder, tilbydes en måneds gratis streaming. Du kan endda framelde dig tjenesten inden de 30 dage er passeret og betaler derved ikke en rød reje.

Netflix login
Netflix login

Som oprettet bruger, har du adgang til Netflix på alle produkter der understøtter tjenesten. Det betyder du kan se hele udvalget på din mobil og tablet. Det eneste der kræves er stabil internetforbindelse og en fuld opladet telefon, da streaming hurtigt kan sluge batteri.

Søg i udvalg

Udvalget på Netflix er stort. Du har derfor flere muligheder for at søge indenfor de genre du foretrækker. De enkelte genre er inddelt i underkategorier. Ved du præcis hvilken film eller serie du vil se, kan søgefunktionen bruges. Her kan kun søges direkte på titel.

Søg på filmtitel Inddeling i kategorier Inddeling i underkategorier

Under hver film og serie, vil du få vist en kort beskrivelse om handling, medvirkende og information om filmen understøtter undertekster og lyd. Når filmen ses kan du vælge hvilket sprog du ønsker underteksterne skal være. Desuden kan du rate filmen med op til 6 stjerner. Det anbefales at se filmen, inden man udlodder ris eller ros.

Oversigt over serie
Oversigt over serie
Vælg sprog
Vælg sprog – sprogindstillinger

Ønsker du et større udvalg af film og serier, har vi lavet en guide til hvordan du kan gøre brug af den amerikanske Netflix. Det kræver blot at du kan se dig ud over danske undertekster, men er bestemt det værd, da du får ca. otte gange så meget indhold som på den danske version. Du kan også installere den amerikanske udgave på din iPad, hvis du har sådan en.

Personlig Netflix

Efterhånden som du får set flere film og serier, vil Netflix blive mere personlig. Når du oprettes som bruger, kan du oplyse hvilke film og serier du foretrækker, hvilket er en fordel. På app’ens startside vil du øverst kunne se en top 10 over forslag til dig, vurderet ud fra dine præferencer og tidligere sete film og serier. Under hver enkelt kategori vil der også vises personlige forslag.

Personlige forslag
Personlige forslag

Samlet konklusion og vurdering af Netflix app’en

Netflix er en billig og god løsning til at streame et stort udvalg af film og tv-serier i god kvalitet. Er man oprettet som bruger fungerer app’en som en leg. Du logger ind og kan gå i gang med det samme. Søgning på titler er let, og muligheden for at gå på opdagelse i det store udvalg fungerer også fint. Dog savnes muligheden for at vælge andre søgekriterier end kun titler. Men det er eneste minus ved app’en.

Har du ikke prøvet Netflix kan det stærkt anbefales at prøve en gratis måned. Du vil hurtigt opleve glæden ved at se et stort udvalg af film og serier lige når det passer dig. 4 af 5 stjerner modtager app’en.

Tilføj kommentar
account_circle
email