Dagens App — få en gratis betalingsapp til din iPhone om dagen

Dagens App til iPhone og iPad

Få en betalingsapp gratis hver dag til din iPhone.

Ikke alle apps fra Appstore kan hentes gratis. Priserne steg i sidste halvdel af 2012. De ligger nu mellem 7 – 45 kr. pr. app. En pris mange ikke er villige til at betale, for at prøve hvilken/hvilke apps der passer til deres individuelle behov.

Dagens app gratis
Dagens app gratis

Dagens app tilbyder hver dag en betalingsapp gratis i 24 timer. Teamet bag konceptet kontakter udviklerne og får dem til at give deres app væk gratis. Udviklerne får mange downloads, ender i toppen af appstore, og vi får gratis apps. Er man ofte inde og tjekke Top-apps på Appstore, vil man hurtigt se at toppen af listen udgør tidligere gratis apps. Er man udvikler, er dagens app god promovering.

Spar penge

Pengene kan hurtigt spares. Det ses i venstre hjørne, hvor sparegrisen udregner de penge man har sparet. Det viser at køb af apps hurtigt kan løbe op, faktisk over 2000 kr. regnet på et helt år.

Apps der gøres tilgængelige, er alt fra spil, noteprogrammer til andre værktøjer. En app fylder på din iPhone. Derfor ses en kort men præcis præsentation af dagens app, som hurtigt kan sortere de unødvendige apps fra.

Bevarer spændingen

Husk at give tilladelse til Push meddelelser når appen åbnes første gang. Du vil da blive påmindet når en ny gratis app dukker op, så snart de 24 timer er udløbet. For at øge spændingen, ses der et nedtællingsur, der fortæller hvor mange timer, minutter og sekunder man skal vente til en ny app bliver offentliggjort.

Dagens app fås kun til iPhone og iPad, hvilket er begrundelsen for, at den ikke opnår topkarakter. Konceptet er genialt, for både brugerne og udviklerne. Dagens app er skabt, så den er lige til at gå til, og selvfølgelig gratis. 4/5 stjerner.

(3) kommentarer
  1. Hey dagens kan i ikke forhandle jer frem til appen TapeACall Pro (opkaldsoptagelse) det ville være fedt

  2. Hej,
    Jeg vil rigtig gerne have jeres app, men jeg kan se den ikke er til at hente på den danske appstore længere?
    Kommer den igen, eller hvordan får jeg fat i den?
    /P

Tilføj kommentar
account_circle
email