Gæt sætningen app: Et spil for dig der elsker quiz- og puzzlespil!

'Gæt Sætningen'-app (mobil-spil)

Skaberne bag ”Hvad er ordet” har lanceret en ny app, hvor det handler om at gætte hele sætninger indenfor udvalgte kategorier.

Opsætning og udseende er identisk med app’en ”Hvad er ordet”. Forskellen ligger i, at det handler om at gætte hele sætninger ud fra et meget begrænset antal ledetråde.

Quiz og puzzlespil

Et spil starter med at vise en række tomme felter, som skal fyldes ud med bogstaver. Kun ét bogstav afsløres. Det er nu din opgave at gætte sætningen. En ledetråd, som er ét bogstav, fås ved at bruge 10 mønter. Placeres et bogstav korrekt vil det ikke fremgå før alle de tomme brikker er fyldt ud og sætningen er korrekt. Man må gætte sig frem, hvis man ikke vil opbruge alle mønter i første runde.

Runde 1 Arcade

Optjen eller køb mønter

Gættes en sætning vil man blive belønnet med mønter, som kan bruges senere i spillet. Sidder man fast og er løbet tør for mønter, kan de købes i app’en. Du vil fra begyndelsen have 300 mønter til rådighed, hvilket er en minimal startkapital i forhold til sætningernes sværhedsgrad. Præmien for at gætte en sætning er 70 mønter. Det er langtfra nok til at kunne fortsætte. Det er uundgåeligt ikke at købe mønter hvis man vil spille flere runder.

Vind 70 mønter Køb flere mønter

Forskellige kategorier

Spillet indeholder 7 kategorier hvor de 3 er gratis. For 13 kr. kan man åbne for en ny kategori. Det ville hjælpe på app’ens helhed, hvis kategorien ”let” var gratis. Det ville gøre quizzen mere motiverende, så det undgås at give op allerede inden man er kommet i gang. Mønterne kan hurtigt opbruges i de tilgængelige kategorier.

Kategorier

Konklusion på ”Gæt sætningen”

App’en virker som en pengemaskine. Uanset hvor skarp man er til at skabe sætninger ud fra få bogstaver, er et bogstav ikke nok til at gætte en hel sætning. Flere hjælpemidler ville trække ”Gæt sætningen” op på et højere niveau. Designet er underholdende og tiltrækkende, det harmonerer med app’ens koncept. Desværre lever det ikke op til indholdet. Ideen med kombineret puzzlespil og quiz er god. Det kræver dog mere end en god ide og sjovt design at lave en anvendelig app. ”Gæt sætningen” får 2 stjerner.

Hvad synes du? Skriv din mening i en kommentar herunder.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *