Fullrate – mobil, TV og bredbånd

Fullrate

Fullrate er udbyder af bredbånd, mobilt bredbånd, TV og telefoni (både mobil og fastnet). Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2005 af fem danskere og i 2008 solgt til selskabet TDC. Det er en generel strategi, at der tilbydes enkelte løsninger i høj kvalitet til en fast lav pris. På Fullrates hjemmeside kan man se alle virksomhedens tilbud til nye og nuværende kunder. På Mit Fullrate kan den enkelte kunde for overblik over sin egen personlige status. Fullrate tilbyder løsninger for både privat og erhverv.

Fullrate er en virksomhed folk kender. Virksomheden gør sig bemærket gennem reklamer – både gennem TV, nettet og i fysisk form. I øjeblikket ser man en gul Skotte som Fullrates maskot. I fysisk form kan man bl.a. se en stander på Århus Hovedbanegård, hvor de hjælper forbipasserende til at finde den bedste løsning indenfor Internet, telefoni eller TV. På Facebook kan kunderne følge Fullrate, se de seneste nyheder og tilbud fra virksomheden, man kan stille spørgsmål og give ris og ros. Selskabet er gode til at vende tilbage til kunder, både på Facebook og personligt.

Bredbånd

Der tales i dag meget om bredbånd og hurtigt bredbånd. Vi vil gerne have hurtigt internet, og det ses på konkurrencen blandt mange selskaber der tilbyder internetopkobling. Fullrate er en af de selskaber der tilbyder stor konkurrence. Fullrate har 5 bredbåndsprodukter afhængig af, hvor hurtigt kunden ønsker sit internet. Alle produkterne er inklusive binding i 6 måneder og et forsendelses- og oprettelsesgebyr på 398 kr. (i skrivende stund, som kan ændre sig løbende, afhængig af tilbud o.l.)

Vil kunden have et bredbånd der kan tages med på farten, er et mobilt bredbånd løsningen. Dette tilbyder Fullrate i 3 forskellige abonnementer, der har en binding på 6 måneder og en forsendelse- og indmeldelsesgebyr på 198 kr. Abonnement til tablet eller iPad er ligeledes muligt.

Mobiltelefoni

D. 1 Januar 2013 fusionerede Fullrate med lavprisselskabet M1. Det betyder at Fullrate nu er et lavprisselskab der både tilbyder mobiltelefoni, TV og bredbånd. Kunderne kan nu samle alle deres ydelser på et sted. Det har ingen betydning for de to virksomheders nuværende kunder, men i fremtiden vil der kunne ske ændringer, som kunderne løbende vil blive informeret om. Efter fusioneringen har Fullrate over 300.000 kunder.

I skrivende stund tilbyder selskabet 5 forskellige mobilabonnementer, der alle gør brug af TDCs mobilnet. Der er et abonnement der passer til den enkeltes forbrug. Man kan vælge et basisabonnement, hvor man kun betaler for forbrug. Man skal bruge for 99 kr. pr, måned. De øvrige abonnementer betaler man et fast beløb og har 4, 5, 12, eller 50 timers tale inkluderet. De 4 abonnementer har gratis SMS og MMS og desuden 200 MB data inkluderet. Er det ikke nok med 200 MB data, kan man tilkøbe en datapakke på 10 eller 20 GB.

TV

Modsat bredbånd og mobilløsningen tilbyder Fullrate kun 1 TV-pakke. Pakken består af 24 kanaler, men de arbejder i øjeblikket på at revidere deres TV-pakke. TV ved Fullrate kræver at kunden samtidig har en aktiv Fullrate bredbåndsforbindelse der kan trække 12 Mbit/s. Prisen er 199,- pr. måned med en binding på 6 måneder. TV-signalet får kunden gennem telefonstikket, ved at koble den tilhørende boks til TVet og telefonstikket. Fullrate har fokus på enkelthed for kunden, så alle produkter kan sendes med post. Kan man ikke selv klare installationen (der medfølger en udførlig pjece), kan man bestille en tekniker.

Fullrate, er efter fusioneringen, i konkurrence med de øvrige lavsprisselskaber indenfor mobiltelefoni. Virksomheden har den fordel, at man, som kunde, kan samle alle sine ydelser på ét sted. Kunden kan derfor slippe for at navigere rundt på forskellige hjemmesider. Men det kræver at kunden ønsker alle produkter ved Fullrate, hvilket forsøges ved at gøre TV-pakken afhængig af bredbånd. Vælges der et produkt hos Fullrate vil det være optimalt at vælge et produkt indenfor alle kategorier.

Generelt har Fullrate favorable priser, og selvom der måske ikke er tale om 1000 års gratis telefoni, er det bestemt værd at tage et kig på virksomhedens produkter.

Har du Fullrate, eller tænker du på at skifte til dem? Fortæl os dine overvejelser i en kommentar!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *