Mobilselskaber

Der findes mange televirksomheder og mobilselskaber i Danmark og det kan nogle gange være svært at vide hvilke der er lavprisselskaber, hvilke der er full-service virksomheder og alt midt imellem.

Denne (tv) guide over televirksomheder har til formål at opklare eventuelle spørgsmål der kan opstå på området. Selvom der findes flere store teleudbydere i landet, er der også en del mindre, som ofte vil være billige i forhold til de større. Det er dog vigtigt at fastslå der ikke altid er tale om en direkte sammenlignelig service, da kundeserver for eksempel, kan være bedre hos de lidt dyrere.

Mange danskere er måske heller ikke klar over hvilke virksomheder der ejer hvem (mange af de mindre spillere er ejet af de store) og det kan derfor være anvendeligt med en oversigt. Derved har du mulighed for at se hvilke netværk de forskellige udbydere benytter. Guiden her vil løbende blive udbygget.

  • Fullrate

    Fullrate – mobil, TV og bredbånd

    Fullrate er udbyder af bredbånd, mobilt bredbånd, TV og telefoni (både mobil og fastnet). Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2005 af fem danskere og i 2008 solgt til selskabet TDC. Det er en generel strategi, at der tilbydes enkelte løsninger i høj kvalitet til en fast lav pris. På Fullrates hjemmeside kan man se alle virksomhedens tilbud til nye og nuværende kunder. På Mit…