GUIDE: Skift til amerikansk Netflix og få 10x flere film og serier

Guide til amerikansk Netflix (USA)

Har du allerede den mest populære online streamingtjeneste på verdensplan eller overvejer du at anskaffe det, så kan det kraftigt anbefales at anskaffe sig den amerikanske Netflix-version, da du får adgang til ca. 10 gange så mange serier og film, og endda til billigere penge.

Vælger du den danske udgave betaler du 79 kr. om måneden og får adgang til ca. 1.700 film- og serietitler. Vælger du derimod den amerikanske udgave, betaler du kun 45 kr. om måneden ($8) og får adgang til lige omkring 14.000.

Differencen skyldes de danske licensaftaler på materialet Netflix må streame, men du kan nemt og hurtigt omgå begrænsningen der sættes på den danske udgave og springe direkte til den amerikanske.

Det er oven i købet så nemt og hurtigt, at alle kan finde ud af det. Læs videre og se hvordan.

Det tager kun få minutter at sætte op og du kan prøve helt gratis.

Opdatering 13-03-2015: Der har i medierne, den sidste tid, floreret historier og rygter om at Netflix har lukket for muligheden for at bruge VPN og DNS services til at skifte geo-lokationen.

Det er dog KUN i forbindelse med brug at TorGuard, hvilket ikke – og aldrig har været – en af vores anbefalinger her på siden. Med andre ord, Unlocator og Unblock-Us virker stadig som de hele tiden har gjort.

Hvordan fungerer det med Netflix fra USA?

Lad os først kigge på hvordan det rent faktisk fungerer og hvordan du får adgang til USA-versionen.

Når du logger på Netflix fra enten din computer, TV, spillekonsol, TV-boks eller andet, kan Netflix se på din IP adresse, at du kommer fra Danmark. Du får derved tildelt de film- og serietitler der umiddelbart er rettigheder til her i landet.

Vi skal derfor have Netflix til at tro vi kommer fra USA, hvor du helt lovligt kan se mange flere film og serier. Det kan gøres på flere forskellige måder.

Rent teknisk

Du kan få adgang til amerikansk Netflix på 3 måder. Via en VPN (en tredjeparts-server i f.eks. USA du opretter forbindelse til, som du streamer al data igennem), en proxy (server du streamer gennem – ofte via din browser på computeren) eller vha. DNS (ændring af navneserver på din egen computer/enhed/netværk og hvad vi kommer til at fokusere på her). Hvis det lyder skræmmende, så bare rolig. Jeg forklarer dig præcist hvad du skal gøre og der er intet teknisk i det. Alle kan finde ud af det 🙂

Fælles for de 3 metoder er, at Netflix ser vores IP adresse som værende fra USA og derved automatisk åbner op for al det indhold andre amerikanere har adgang til (ca. 8 gange så meget som os danskere – og stigende).

Metode: Unlocator

Første og bedste metode er Unlocator, som faktisk er en dansk service.

Unlocator virker ved at du kobler din DNS (domænenavn server) op på Unlocator’s.

Unlocator virker til mange forskellige enheder, som f.eks. iPhone, iPad, Android (smartphones og tablets), Mac, Windows, Apple TV, Roku, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, PS Vita, forskellige smart TV’er som LG smart TV, Samsung Smart TV, Sony og mange flere. Listen er lang! På Unlocators hjemmeside findes der udførlige guides til samtlige enheder.

Du har også mulighed for at installere Unlocator direkte på din router, så alle enheder, der tilgår internettet, vil du kunne se Netflix fra USA på. Følgende guide viser hvordan det foregår på Windows 7.

Sådan får du adgang til amerikansk Netflix med Unlocator på din PC med Windows 7:

 1. Først skal du navigere til Unlocators hjemmeside, hvor du skal oprette en konto. Det gøres nemt ved at udfylde informationer som illustreret. Se screenshot her:Unlocator opret konto
 2. Næste side viser dig status på din nuværende opsætning (som selvfølgelig ikke er færdig endnu, så stress ikke over det røde ”kryds”). Du skal gå videre til opsætning ved at klikke på en af knapperne markeret på billedet:

  Unlocator opsæt enhed
  Opsæt din(e) enhed(er) ved at klikke på en af de markerede knapper.
 3. Nu kommer du til oversigten over hvilken enhed, eller enheder, du ønsker at installere på. Jeg vælger Windows 7:

  Unlocator: vælg en enhed
  Vælg den enhed du ønsker at opsætte Unlocator på.
 4. Nu er det så nemt med Windows 7, da der allerede er lavet en færdig guide på Unlocators hjemmeside. Så bare følg den:

  Unlocator - guide til Windows 7
  Følg guiden til Windows 7.

Der er guides til alle enheder på deres hjemmeside, så det er bare om at komme i gang. Jeg har prøvet den til Windows og det er nemt at hurtigt at sætte op – selv for personer uden nogen form for computer-snilde.

Gå til Unlocator >

Betaling

Efter at have modtaget flere spørgsmål i forbindelse med hhv. dansk og amerikansk betaling, synes jeg det er det værd at knytte et par ord til emnet.

Betaling af Netflix USA med kreditkort

Ønsker du den amerikanske version til amerikanske priser ($7,99 ~ 45 kr.), kan du godt bruge dit danske kreditkort.

Du skal bare oprette dig hos en af valgmulighederne beskrevet ovenfor, logge på den service du har valgt og sætte din geografiske placering til USA. Du vil herefter blive præsenteret for den amerikanske pris når du går til tilmeldingssiden hos Netflix.

Indtast nu dine kortoplysninger og navn, men sæt “zip code” (postnummer) til en i USA. Du kan Google dig frem til et nummer, bruge Google Maps eller bruge den klassiske “90210”, som alle kender.

Hvis den skriver noget med at postnummeret ikke stemmer overens med adressen, så prøv et andet postnummer.

Betaling af Netflix USA med Paypal

Vil du betale for den amerikanske version og bruge Paypal, skal du oprette en amerikansk Paypal-konto. Det findes der flere guides til på engelsk, så prøv en Googlesøgning.

Jeg vil meget gerne svare på spørgsmål, hvis der f.eks. er en speciel enhed du ikke kan få sat op eller lignende. Du kan stille dit spørgsmål i en kommentar nedenunder og du er også meget velkommen til at dele dine erfaringer. God fornøjelse 🙂

Det med småt: Ifølge advokat Martin von Haller Grønbæk med speciale i IT, vurderes det juridisk lovligt at skifte til den amerikanske version (kilde). AHOT.dk fralægger sig dog ethvert ansvar for evt. udelukkelse fra Netflix. Hvis du er okay med dette, venter der en masse ekstra film og serier til dig, men husk det er på eget ansvar.

58 kommentarer

 1. Hej Redaktør,

  Tak for en af de bedste danske Netflix/USA guides på nettet!
  Jeg har et par sidste hurtige spørgsmål, som jeg virkelig håber du har tid og lyst til at svare på!

  Jeg har en PS4.
  Dansk bruger profil.
  Har netop meldt mig til Netflix og kan se den Danske Netflix, logisk nok.

  Er det så nu, at jeg med Unlocator kan signe mig op til den – gå ind og indtaste lidt info – og vupti skifte min routers settings til at være “Amerikansk”
  OG dernæst, blot logge ind i min Netflix på PS4’eren – og så kører alt uden problemer?

  Eller skal jeg til at lave en amerikansk PS4 profil etc?

  Og lige sidst, min betaling jeg har foretaget mig til dansk netflix, kører den forsat videre uden problemer, selvom jeg kører via Amerikansk Netflix?

  Håber du kan gøre mig klogere på dette. Tror er er mange der sidder med samme spørgsmål.

  Mvh. og Glædelig Jul!
  KJ

  1. Hej KJ,

   Jeg har ikke selv en PS4 at teste på, så det jeg skriver nu er fra informationer jeg har fundet på nettet.

   Allerførst, har du prøvet specifik PS4 guide som denne eller denne?

   Ifølge samme guides, står der dog at du skal logge på PSN via en amerikansk konto. Dvs. problemet ser umiddelbart ikke ud til at ligge på Playstation’s, men Netflix’s side.

   Det burde ikke være et problem at bruge den danske Netflix version du allerede har, men som Unlocator skriver:

   Please note that if you have already have the Netflix application installed you might need to reset settings in the app. This is done by holding down Start and Select while opening the Netflix app.

   Mht. betaling kan jeg ikke se hvorfor det ikke skulle køre videre via den danske, men det smarte ved at skifte til en amerikansk version er at du betaler mindre, men får mere 🙂

   Håber det hjalp. Hvis du har opfølgende spørgsmål, fyrer du bare løs.

  2. Hej
   Ved ikke om det er her jeg skal stille et nyt spørsmål ? Men prøver……
   Jeg har brugt unlocator til at ændre DNS på mit apple tv, og har nu amerikansk Netflix.
   Jeg har på intet tidspunkt skulle skrive min kreditkort oplysninger endnu ?
   Skal jeg afmelde den danske neetflix konto ? i så fald hvordan gør jeg det ?
   Med Amerikansk adresse/konto har jeg da stadig mulighed for at afspille netflix på 5 forskellige gadgets i huset ? Og skal jeg så også ændre DNS på dem ?
   På forhånd tak
   Jakob

   1. Jeg har på intet tidspunkt skulle skrive min kreditkort oplysninger endnu ?

    Mener du på Netflix eller på Unlocator? Unlocator tilbyder en gratis 7 dages periode, er det mon den du bruger?

    Skal jeg afmelde den danske neetflix konto ? i så fald hvordan gør jeg det ?

    Om du har “amerikansk” eller “dansk” Netflix, så er det fra en og samme selskab og den samme konto. “Udgaven” skifter bare alt efter hvor du befinder dig. Så hvis, fx, en amerikaner, som er tilmeldt Netflix hjemmefra USA, tager til Danmark og logger ind, vil han have “dansk” Netflix. Det styres ud fra din DNS/IP.

    Når du først har oprettet en Netflix konto fra Danmark med dine informationer, kan du ikke afmelde og tilmelde igen. Eller dvs. det kan du godt, men så skal du bare bruge et andet betalingsmiddel, da de har det gamle i systemet. Det er muligt du også skal bruge en anden hjemmeadresse, men er ikke 100% på det.

    Med Amerikansk adresse/konto har jeg da stadig mulighed for at afspille netflix på 5 forskellige gadgets i huset ?

    Ja, det er ikke anderledes end en “dansk” (se forklaring ovenfor)

    Og skal jeg så også ændre DNS på dem ?

    Du skal ændre DNS på alle de enheder du ønsker den amerikansk version på. Alternativt kan du ændre DNS i din router, så det gælder for alle enheder tilsluttet dit WiFi.

    Håber det var svar nok, ellers skriver du bare igen 🙂

  3. Hej tak for brugbar information her på siden , jeg har os den amerikanske udgave af netfliks og så os købt den streaming stik fra Ruko i USA , jeg ønsker derfor og få fat i en go trådløs router hvor jeg så ka installere driveren direkte på så alle devise i hytten har det fulde indhold fra USA , så tænkte på om du ku komme med nogle bud på en go trådløs router til det formål ? På forhånd tak mvh Kasper

 2. Tak for responsen min ven.

  Det du fortæller, er også de ting jeg har fået støvet op og kommet frem til 🙂
  Jeg må bare prøve mig frem og indtaste tingene efter de guides. Det skulle ikke være noget problem.
  Og mht. Netflix USA prisen, så kræver det vidst – at jeg signer op med et amerikansk kreditkort? Eller en amerikansk paypal account? Eller tager jeg helt fejl?

  PS: Start og Select knappen, har jeg dog ganske svært ved at finde på en PS4 controller!!! HAHA
  Mvh. KJ

  1. No problemo, det er det jeg er her for 😉

   Jeg tror du ret mht. prisen. Har selv kun prøvet med dansk pris, men skal nok undersøge det og vende tilbage. Kan dog ikke love det bliver på denne side af nytår, desværre. Som du også skriver, har jeg dog set/hørt at det kan gøres ved amerikansk Paypal konto, så det gør det da lidt nemmere.

   Godt nytår.

   1. Hej igen KJ,
    Ville lige vende tilbage med svaret: Du kan godt tilmelde den amerikanske version med dansk kreditkort. Blot indtaste amerikansk zip code (nem søgning på Google eller brug 90210) og det kører.

 3. Hej. Jeg fulgte dit Unlocator tip, lavede den setup de bad om, og kom så langt som til betaling, som kan ske via visa. Der stod nemlig at jeg ikke havde tilladelse til en gratis prøveperiode, som logisk må være fordi jeg netop har haft en gratis måneds dansk Netflix, som jeg valgte fra før de begyndte at tage penge for det – men mit spørgsmål er helt simpelt – hva gør jeg så nu? Kortnummer og udløbsdato for mit visa kort står der allerede fra min ”danske” periode, men den beder nu om ”cvv” (som jeg tænker kan være de sikkerhedskoden på tre cifre man også angiver når man betaler ”på dansk”?) men så også om ”zip”, som vist er noget med område, ikk? Fx 1620 Kbh etc her til lands, men hvordan lyder jeg amerikansk hér?
  Det er altså selve betalingen der er problemet – jeg har surfet nettet for tips, men ingen steder synes der at stå noget om selve betalingen på ”amerikansk”, blot at det er billigere

  T

  1. @Thomas

   Hvis du allerede har haft en gratis periode, kan du sandsynligvis ikke få endnu en bare ved at skifte land. De har jo dit betalingskort i systemet, som du også selv er inde på.

   Hvis du bestiller Netflix til dansk pris (og dermed dansk udgave), har du den luksus at kunne skifte mellem den og den amerikanske (og i øvrigt UK versionen, hvis jeg ikke tager meget fejl). Hvis du bestiller den amerikanske og til dertilhørende US pris, kan du “kun” koble på den. Det er dog, som nævnt, billigere.

   Mht. dit spørgsmål, så kan du sagtens købe amerikansk adgang med dit danske kreditkort. Du skal blot indtaste en amerikansk “zip code” og ikke dit danske (zip code = postnummer). Mange kender 90210 fra den der dumme serie (:D), men ellers er det bare at søge på Google efter en anden zip code. Og ja, ccv = sikkerhedsnummeret på bagsiden af kortet.

   Det er muligt du kan få slettet dine nuværende kortoplysninger hos Netflix, men det skal siges at jeg ikke har forsøgt med det, så det er på eget ansvar. Ellers er den nemme løsning jo at bruge et andet kort, hvis det er muligt… Håber det svarede på dit spørgsmål, ellers skriver du bare igen.

   1. Redaktøren skriver: citat “Hvis du bestiller Netflix til dansk pris (og dermed dansk udgave), har du den luksus at kunne skifte mellem den og den amerikanske (og i øvrigt UK versionen, hvis jeg ikke tager meget fejl). Hvis du bestiller den amerikanske og til dertilhørende US pris, kan du “kun” koble på den. Det er dog, som nævnt, billigere”: citat slut.
    Jeg betaler da for den amerikanske udgave af Netflix, altså 7,99$ om måneden, oprettet med dansk Visa/Dankort, og på amerikansk account, men ser den danske udgave af Netflix.
    Så det er ikke korrekt at man KUN kan se den amerikanske Netflix, hvis man opretter en amerikansk account.
    Det er din DNS der bestemmer hvilken udgave af Netflix du får.
    Bruger du f.eks OPENDNS, som jeg gør eller ISP´s DNS får du den danske Netflix i DK, bruger du en amerikansk DNS får du den amerikanske Netflix i DK, og bruger du “Unlocator/Unblock-US”, så kan du vælge mellem flere landes Netflix.
    Det er din Ip adresse/DNS der bestemmer hvilket lands Netflix du kan se, og ikke hvor(Hvilket land)du har oprettet din Netflix account.

  2. For at få en ny gratis periode afmelder man bare abonnementet til netflix. Opretter et nyt men ny email. Efter hvad jeg kan se registreres bruger på Netflix efter email det gælder også Viaplay.

 4. hej

  Jeg har oprettet forbindelse med unlocator og kan også logge på og se indholdet, men når jeg prøver at afspille en filmkommer der en fejl “vi kunne ikke oprette forbindelse til netflix. prøv igen, eller gå til http://www.netflix.com/help for hjælp” tvp-830, aip-701.
  Har du nogen idé om hvad det kan være da jeg har prøvet flere ting uden held

  1. Må indrømme jeg ikke har hørt om problemet før, men en hurtig søgning på “tvp-830, aip-701” giver nogle resultater, der ser ud til at virke for andre. Prøv at Google “tvp-830, aip-701”, men bemærk at løsningerne selvfølgelig er på eget ansvar.

   Du må meget gerne opdatere os her på siden 🙂

 5. Hej! 🙂
  Jeg fulgte guiden på Unlocator, ændrede et eller andet i WiFi på min iPad, og kan nu bruge den Amerikanske version. Men vil gerne vide hvordan jeg så skifter tilbage til den danske version (og UK hvis man kan)?

   1. Jeg kan ikke se noget sted, hvordan man henter det gamle DNS automatisk. Jeg har ændret det på min iPhone, men af en eller anden grund virker det ikke, så jeg vil gerne bare have det danske igen. Ved du, hvordan man ændrer DNS til automatisk, eller har du nogle DNS-tal, jeg kan skrive ind i stedet for de amerikanske?

 6. Tak for guiden, den var meget brugbar 🙂
  Jeg har dog et enkelt spørgsmål. Er det muligt at beholde sin bruger, og så skifte fra at betale den danske takst på 79 kr. til at betale den amerikanske takst? Eller skal jeg oprette en bruger på ny?

 7. Hej Redaktør
  Jeg har nu forsøgt at følge step-by-step guiden ift. programmet unlocator. Jeg har manuelt ændret DNS-numrene og trykket “ok”, og når jeg så genstarter computeren, er de ny-intastede DNS-numre ikke gemt. Er dette fordi at man ikke kan anvende unlocator når man har et mobilt netværksforbindelse (mobilt bredbånd) ? Har også forsøgt med programmet Hola, men den siger at der ingen internet forbindelse er (selvom jeg er online). Hvad kan man benytte sig af når man har mobilt bredbånd og ønsker at anvende den amerikanske version af netflix?

  Mvh Stephanie

  1. Jeg har ikke selv prøvet fra mobilt bredbånd, men jeg kan læse mig til på bl.a. unblock-us.com at det ikke virker fra mobile forbindelser (deriblandt 3G/4G internet). Det siges at det skyldes visse restriktioner som teleselskaberne lægger, som man åbenbart ikke kan omgå. Vil umiddelbart tro det samme gør sig gældende hos Hola og alle de andre lignende tjenester… Desværre 🙁

  2. Jeg har nøjagtig det samme problem! Jeg fik det til at virke kort, ændrede DNS og genstartede, men efterfølgende har den fjernet det DNS jeg havde indtastet. Så du er ikke den eneste

 8. Hej Redaktør

  Tak for en fremragende guide.
  Har dd. sat Netflix op.
  Købt via US. Det virkede perfekt. Ingen problemer.
  Brugt “Unlocator”.. Simpelt og lige til.

 9. Hej og tak for en fantastisk guide! Har dog et hurtigt spørgsmål. Hvis jeg allerede har dansk netflix og ønsker at skifte til amerikansk. Opsiger jeg så bare det danske, bruger unlocator og opretter mig med samme account men med et amerikansk postnummer? 🙂

  1. Jeg har ikke selv prøvet det, men vil ikke tro det vil virke, eftersom din betalingskort jo er/har været i deres system. Hvor meget de gemmer på dig efter du opsiger, skal jeg ikke kunne sige 🙂

 10. Se, nu er der dukket sådan en Terms of use op på min Netflix konto, som man gerne vil have mig til, at godkende (Har ikke gjort det endnu). Betyder det, at jeg ikke må se Amerikansk Netflix, selvom det hidtil har været lovligt at gøre?

  You may view a movie or TV show through the Netflix service only in geographic locations where we offer our service and have licensed such movie or TV show. The content that may be available to watch will vary by geographic location. Netflix will use technologies to verify your geographic location

 11. Hej Hej.

  Jeg har nu af flere omgange, via unlocater prøvet at sætte mit Apple tv op til den amerikanske udgave af netflix.

  Men det er som om den ikke vil blive på den amerikanske, jeg går slavisk frem via deres beskrivelse.

  Hvad gør jeg forkert??????

  1. Du siger den ikke vil blive på amerikansk – hvad betyder det? Mener du at du får det rigtigt sat op, men at den falder tilbage på dansk? Sker dette når du slukker og tænder igen? Giver den nogen fejl? Hvor lang tid virker det og hvornår virker det igen ikke?

   Prøv evt. en anden udbyder også (fx unblockus, som nævnt længere oppe)

 12. Hej, unlocater er ikke i beta længer, andre ideer til US netflix på den gratis måde, på Apple tv og ipad. Tak

  mvh
  Karina

 13. HJÆLP 🙂
  Har købt adgang til unlocator (kunne ikke få 7 dages prøvetid???), har ændret DNS, genstartet og så åbnet Netflix, men den er stadig på dansk. Tjekkede om DNS havde ændret sig tilbage men nej, det er stadig den man får fra unlocator. Ved du hvordan jeg ændre netflix til den amerikanske udgave? Har genstartet x flere uden held. Mvh Anette

 14. hej er der nogen der kan hjælpe mig med at få den svenske danske netflix tilbage på min apple computer det med de der koder hvordan for jeg den kode tilbage

 15. Hej!
  Jeg er ejer af en mac og ipad!

  Hvordan får jeg det amerikanske til at virke på både ipad og min fladskærm (via apple tv)?

  Pft:-)

 16. Her virkede det ikke.
  Selvom den stod til US øverst i højre side blev jeg opkrævet for en måned selvom det jeg takkede ja til var en gratis prøveperiode.
  Ikke nok med at den tog sig betaling fra den Amerikanske side blev jeg også afkrævet af den danske netflix.
  Bare lige en advarsel til jer andre der skulle få lyst til at prøve.

  1. Alle har mulighed for en gratis prøvemåned, hvis ikke du har haft Netflix før. Hvis du er blevet opkrævet penge med det samme uden at få tilbudt en gratis måned, lader det mig til at tro du har haft Netflix før – i hvert fald på det brugte kreditkort – og så er det ikke så underligt det ikke virkede.

   At du desuden er blevet opkrævet to gange, lyder endnu mere underligt, da du så har betalt for det samme produkt to gange. Der findes ikke “forskellige” Netflix konti, blot forskellige geografiske regioner, så jeg ville skrive til dem og høre hvad der er gået galt.

 17. Hej Redaktør,

  Jeg fulgte instruktionene på Unblock.us til punkt og prikke, og det virkede perfekt den første dag. Nu vågner jeg op dagen derpå, og er totalt ude af stand til at få internet på min Mac. Hverken derhjemme eller på arbejde. Har “fiflet” lidt med min computer, og den siger at min trådløse router er i konflikt med mine nuværende indstillinger, og at jeg befinder mig i et land, hvor min router ikke kan virke. Den siger også at mine nuværende DNS-indstillinger er i strid med de originale, fra da routeren blev bygget. Men jeg vil faktisk rigtig gerne have det her til at virke, så er der nogle som har nogle gode råd?
  Skriv kommentar

 18. Hej
  Jeg har den unclocker tjeneste du skriver om , men nu kan jeg ikke se den amerikanske Netflix mere, som jeg har kunnet tidligere Jeg bruger Apple tv

  1. Hej Anders, nej desværre. Er det en slags router? Hvis man kan ændre i dens DNS setup, på samme måde som man kan med en router, så vil jeg stærkt gå ud fra man kan få det til at virke.

 19. Hey og tak for en god guide. Nu er det lidt mere indviklet med Chromecast fx. Der skal man vist ind og lave ændringer i selve routeren og hvis man har stofa skal man med al sandsynlighed købe en ny router da deres er for enkel.

  Ved du om der er en nemmere måde at gøre det på? Hvis ikke, kan du anbefale en router?

  Mvh, Bjarni J,

 20. Hej…jeg sidder med 2 problemer som jeg håber du kan hjælpe med (dig som har lavet dette fine site med viden om dette her Netflix mm). det ene er at jeg har en Netgear Homebox router som jeg ikke synes at kan indstille DNS adresserne i?? kan indstille mange andre indstillinger men IKKE disse synes det til, har søgt på nettet og youtube uden held så håber du kan guide mig her 🙂 det andet problem er at jeg har indstillet min apple tv 3 enhed med den nye DNS som er lige ud ad landevejen, og jeg ser de også nye apps samt når jeg åbner netflix app’en så vises prisen 7.99 dollars/month…men jeg skal jo derfra logge ind med mit apple id..og DER siger den så at jeg desværre ikke kan fortage køb med denne danske konto og viderstilles derfor til iTunestore i DK…hvad er det sidste jeg mangler at gøre rigtig her??? 🙂 –mange tak på forhånd og håber andre drager nytte af dette 🙂

 21. Hej tak for brugbar guide jeg har os den amerikanske Netflix konto og ønsker og anskaffe mig en ny trådløs ruter som jeg ka installere DNS direkte på , jeg ved bare intet om rutere så ville høre om du havde et bud på en go ruter ? Mvh Kasper

 22. Jeg er betalende medlem af Netflix DK, men har for nogle måneder siden været på USA netflix, og har betalt der også. Nu er jeg tilbage på dansk netflix, men kan ikke åbne siden. Får meddelelesen fra Adblock US at your account is cancelled og så sker der ikke mere.
  Venligst korriger for fejlen.

 23. Hej…
  Hvis jeg har en US ip via vpn bliver jeg direkte logget på den US version af Netflix?

  Jeg gør det på den måde med jeg er ikke sikker på om jeg er logget på US Netflix.
  Jeg logger fint ind med en US ip men app sproget er dansk så hvordan kan jeg se om jeg er på US Netflix?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *