Hvad er ordet? – 7 hints, ét svar! App/spil til iPhone og iPad

Hvad er ordet? 7 hints, ét svar!

Sæt din hjerne på arbejde med en kombineret bogstav- og quizapp, som sammen med søster-appen Gæt Sætningen har sendt Danmark på bogstavjagt.

Hvad Er Ordet indeholder fem kategorier, hvor kun to kan spilles gratis; musik og den blandede arkade. Ønskes adgang til en ny kategori er prisen 13 kr.

Første gang du spiller vil du få vist en kort guide til spillets simple regler. Ud fra 12 bogstaver skal du danne et ord. Du får hjælp i form af hints. Det første hint er gratis, de efterfølgende skal du betale dig til med dine mønter. Jo flere hints du ønsker, desto tilsvarende dyrere bliver de. Hints bliver efterhånden mere afslørende. Svarer du rigtig på ordet vil du få en bunke mønter og rykke et niveau op.

Hvad er ordet?
Gæt et ord på X antal bogstaver

Dyre hjælpeværktøjer

Er syv hints ikke nok til at gætte ordet, kan hjælp hentes i de øvrige funktioner. For 75 mønter kan du bruge en bombe til at fjerne et af dine bogstaver eller få luppen til at vise et bogstavs rigtige placering. En ringe hjælp i forhold til prisen.

Køb dig fattig

App’en er gratis, men vil du have fuldt udbytte kan det hurtigt blive dyrt. Ønsker du flere mønter kan du betale mellem 13 og 265 kr. og få mellem 375 og 11000 mønter. Gratis mønter kan dog opsamles via de sociale medier. Deler man app’en på Facebook, laver et tweet på Twitter eller andre muligheder der spreder budskabet, får man en bunke mønter som tak. En meget anvendelig funktion, som er blevet en populær måde at sprede budskabet omkring en gratis app blandt udviklere.

Køb mønter Køb mønter med sociale medier

Et par mangler

Medmindre man er villig til at betale sig til flere mønter eller kategorier, bliver app’en hurtig kedelig. Mønterne du får tildelt fra start er hurtig brugt op, og sidder du fast i et ord, kan du ikke starte forfra. Først når et ord er gættet kan du komme videre. En funktion der gjorde det muligt at starte et niveau forfra, med et antal mønter som pris, ville have gavn for mange.

Derudover savnes flere forskellige kategorier. I øjeblikket ligger valget mellem let, svær, musik, film og den blandede arkade.

Vælg kategori i 'Hvad er ordet?'
Vælg kategori i ‘Hvad er ordet?’

Konklusion og samlet vurdering for ‘Hvad er ordet?’

Generelt er ”Hvad er ordet” en sjov app, med funktioner man kender fra andre spil. Den er brugervenlig og det er let at komme i gang med den velkendte surface. Kommer man først i gang, og bruger ikke sine mønter for hurtigt, kan man sagtens blive afhængig. Trækker dog en del ned, at mange funktioner koster penge. Ender på 3 stjerner.

Tilføj kommentar
account_circle
email