H&M app — tøj-app til tøjelskere

H&M mobilapp

Det verdensomspændende tøjfirma H&M har lanceret en app. Den gør det muligt at shoppe og følge de nyeste trends, når som helst og hvor som helst direkte fra din mobil.

H&M Shopping på din mobil

Shopping fra din mobil

For at shoppe kræver det et H&M-login. Har man ikke et i forvejen, kan det kan laves hurtigt via appen. Herefter kan der shoppes alt det man vil. Butikken indeholder samtlige kategorier og underkategorier, så der kan findes det produkt du søger. Du klikker på varen, vælger størrelse og farve, og tilføjer den til sin Shoppingbag. Varerne gemmes i 7 dage i din Shoppingbag, men reserveres ikke fra lageret.

Betaling sker direkte i kassen. Her kan vælges månedsfaktura, kort eller via postopkrævning. Der tillægges et gebyr på 44, 90 kr. uanset om du kun har én vare, eller hele forårssortimentet. Når pakken er afsendt kan du følge dens rejse på Mit H&M. Er varen på lager går der 2-5 dage før pakken er fremme. Fortrækker du at prøve tøjet inden køb, kan du se hvor den nærmeste butik befinder sig i forhold til dig. Det kan både være på en liste eller blive vist på kort.

Inspiration

Ved du ikke hvad du søger, er der inspiration at hente. Det er alt fra de nyeste Spring accessories til indretning til dit badeværelse. I samarbejde med tjenesten YouTube, kan man se små videoer. Der kan bl.a. ses Tv-reklamer og udklip fra modeugen i Paris.

Har man set en vare i H&M kataloget, kan denne vare findes ved at indtaste varenummeret. Kataloget modtager man som medlem af H&M Club eller man kan bestille det via appen. Med H&M Club opnår man rabat for hver gang man foretager et køb, såfremt man husker at vise sit H&M klubkort. Under Mit H&M kan man følge sine køb og se hvor langt der er til næste bonus.

Del og vær den første

Via Facebook og Twitter kan man dele produkter eller videregive inspiration til sine venner. Vil man selv inspireres kan man følge H&M via både Facebook, Twitter og/eller Google+. Tilmelder man sig H&M´s nyhedsbrev til e-mail vil man modtage 25 % rabat på en valgfri vare, få eksklusive tilbud og andre spændende nyheder. Desuden kan nyheder fås direkte på mobilen, hvis du tillader H&M at sende dig push-up meddelelser. Du vil da være den første til at få de gode nyheder og tilbud.

Uundværlig app for tøjelskere

H&M’s app er til dig der elsker H&M, men er træt af at lede butikken igennem efter en bestemt kjole eller størrelse. Shopping ved H&M bliver ikke lettere end med denne app. Brugergrænsefladen er simpel og let at navigere rundt i, billederne flotte og skarpe og mulighederne uendelige. H&M’s app får derfor 5 ud af 5 stjerner.

Tilføj kommentar
account_circle
email