Skriv for os

AHOT.dk er et online magasin for mobiltelefoni og alt hvad der falder under den hovedkategori. Det inkluderer alt lige fra anmeldelser af apps, mobiltelefoner/smartphones, teleselskaber og andre teleprodukter, til forbrugerguides samt tips og tricks til mobiler og elektronik.

Vi er p.t. et lille hold af skribenter, som leverer brugbart indhold til AHOT-portalen, men vi leder altid efter mere. Det betyder at, går du med en lille journalist i maven og har du indsigt i et af emnerne nævnt ovenfor (f.eks. en app du har prøvet, en mobiltelefon du har leget med, et teleselskab du har været kunde hos, osv.) så hører vi gerne fra dig.

For at få en artikel online her på siden, er der her nogle få retningslinjer:

  • Du skal kunne formulere dig på fornuftigt og forståeligt dansk.
  • Ingen krav om at være professionel af nogen art, men indsigt i valgt emne er en nødvendighed.
  • En artikel skal være på over 800 ord.
  • Artiklen skal være unik. Dvs. det må ikke være “copy/paste” fra andre online eller offline medier. Citater er tilladt.

Hvad skal du gøre? Processen er som følger:

  1. Vælg et emne du mener, vil passe ind på siden. Det kan være en guide, en anmeldelse, gode fif eller noget helt fjerde. Så længe det falder under hovedtemaet mobiltelefoni/bredbånd er der frit slag.Du er også meget velkommen til at skrive og foreslå et emne, du måske ikke er helt sikker på vil passe ind. Gode idéer inkluderer eksempelvis: ”Top 10 iPhone apps”, ”23 iPad tips”, ”7 tricks til at få mere ud af…”, ”14 måder at…”, ”Sådan bruger du…” osv. Kun fantasien sætter grænser.
  2. Skriv artiklen og send den til skriv ”@” ahot.dk for godkendelse (du må også gerne sende artikelforslaget til vurdering først). Artiklen skal være konkret, dvs. konkrete tips eller konkrete guides. Undgå unødigt fyld. Du er velkommen til at inkludere passende billeder eller links til videoer (f.eks. fra YouTube, Vimeo, Dailymotion eller lignende).
  3. Du hører fra os så snart vi har læst din e-mail (gerne indenfor få timer) og godkendes artiklen, bliver den publiceret.

Hvad er tilladt?

  • Du kan vælge at inkludere udvalgte links, hvis du eksempelvis har din egen blog eller produkt du ønsker at promovere. Så længe det er kvalitet og relevant, må du gerne linke (vi forbeholder os retten til at afvise links).

Vi forbeholder os retten til ikke at bruge din artikel. Ved indsendelse giver du automatisk AHOT.dk tilladelse til at bruge og redigere i materialet (tekst og/eller billeder). Ved publicering af artiklen, giver du AHOT.dk ejerskab og de fulde rettigheder til artiklen og materialet. Dette er primært for at undgå publicering af samme artiklen andre steder (online eller offline).

Skribentarbejde for AHOT er ulønnet.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive