Privatlivspolitik

Ahot.dk (herfra “Ahot”, “vi”, “hjemmesiden”, “siden” eller “sitet”) har lavet denne privatlivs erklæring for at vise at dit privatliv forbliver privat. Vi er dybt engagerede i at beskytte privatlivet for vores besøgende.

Hvilken slags information indsamler vi og hvorfor?

Når du deltager i vores gratis nyhedsbrev, kan det ske at vi spørger om dit navn, adresse og andre personlige oplysninger. Vi bruger disse data til at skræddersy vores besøgenes oplevelse på vores side, ved at vise dem indhold, som vi tror de er interesserede i.

Vi holder øje med trafik-tendenser og sidens brug for at blive bedre til at udvikle vores side og gøre brugeroplevelsen bedre. Vi bruger måske din IP adresse i tilfælde af server problemer el. lign., for at administrere vores hjemmeside og blive klogere på vores besøgende. Din IP adresse er brugt til at samle bred demografisk information og ikke for at kunne udpege dig som person. Det er desuden ikke muligt at udpege personer på individuelt niveau uden retskendelse.

Ahots behandling af dine informationer

Ahot’s annoncører og andre partnere vil ikke modtage nogen specifik personlig information omkring dig. Ahot giver kun vores annoncører og andre partnere samlet information brugt til at vise trends og mønstre om de besøgende på vores side.

Som medlem af vores mailingliste vil du periodisk modtage e-mail hvori der er hjemmeside-opdateringer og/eller gode tilbud og andet. Du kan melde dig fra til hver en tid. Instruktioner er at finde i hvert nyhedsbrevseksemplar.

Hvis du af nogen grund gerne vil annullere dit mailingliste medlemskab, må og kan du gøre dette til hver en tid.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål ang. denne sides privatlivspolitik, sidens formål, eller dit brug af denne hjemmeside, kan du kontakte Ahot via kontaktformularen.

Retsgyldig erklæring

Ahot er ikke ansvarlig for nøjagtigheden eller anbringelsen af materialet repræsenteret her, hvilket inkluderer billeder, fotos, artikler, guides, anmeldelser og andet materiale og ressourcer, som kan sættes i forbindelse hertil. Mange af billederne er indsendt af vores brugere eller frit for alle.

Servicerne, produkterne, og råd som er givet, er uden nogen som helst form for garanti, hvad enten det er udtrykt eller antydet, inkluderende, men ikke begrænset til, antydede garantier inden for salgbarhedens evne og kvalifikationer til et bestemt henseende. På intet tidspunkt skal Ahot eller ejer være ansvarlig for nogen skade, inkl. direkte, indirekte, tilfældig, speciel eller deraf betinget tab af forretnings profit eller specielle skader, selv hvis Ahot, eller ejeren er blevet gjort opmærksom på muligheden af sådanne skader.

Eksterne links og samarbejdspartnere

Eksterne links på denne side vil tage dig væk fra vores web-server. Selvom disse links var oprettet for at give dig adgang til brugbar information og/eller relaterede sider, har vi ikke kontrol over dem og er ikke ansvarlige for disse siders indhold.