Pheed (app) — Tjen penge på dit socialliv og indhold

Pheed (app)

Pheed er et socialt medie som har samlet alt det bedste fra Facebook, Twitter, Youtube og andre populære platforme.

Pheed
Pheed

Efter du gratis har oprettet dig som bruger, kan du skabe, dele eller inspirere andre brugere med tekst, billeder, videoer, musik og meget andet. Du skaber din egen kanal, som er din personlige profil. Du kan både tilføje egne venner, eller følge andre interessante kanaler.

Gå på opdagelse

Vil du have følgere, kræver det aktivitet på din kanal i form af Pheeds. Er du i tvivl om hvilke Pheeds du skal ligge ud med, så start med at gå på opdagelse i andre brugeres kanaler. Søg enten på en specifik kanal eller på et hashtag. Hashtag er et fænomen kendt fra Twitter, kan oversættes til Emneord (starter med ”#” efterfulgt af søgeordet).

Hashtags på Pheed
Hashtags på Pheed

Hurtigt vil man erfare at mulighederne er uendelige. Du kan vælge at din kanal skal omhandle rejser, kæledyr, fotografi, musik eller bare en kobling af det hele, der tilsammen danner stationen for dit liv.

Pheeds

Et Pheed laves ved enten at skrive en tekst, tilføje et nyt eller gammelt billede, en video, lydoptagelse eller det hele kombineret i én. Tryk på Pheed i højre hjørne, og dit arbejde vil være tilgængeligt for dig og dine følgere. Andre kan give feedback og du kan vælge at markere din Pheed med et helt eller knust hjerte.

Tjen penge

Stedet hvor Pheed skiller sig ud, er muligheden for at tjene penge. Du kan vælge brugere skal betale for at se din konto eller lav en live-udseendelse som koster penge at se. Du bestemmer selv prisen og hvad du vil have betaling for. Det foregår ved at opkræve et beløb for at tillade brug af din kanal.

Pheed Monetize - Tjen penge på dit sociale liv
Pheed Monetize – Tjen penge på dit sociale liv

Overflødig?

Som bruger af Instagram, Twitter, Facebook eller Flickr, kan Pheed virke overflødig. Det er svært at finde funktioner og features der ikke er tilgængelige på de øvrige sociale medier. Forskellen er at Pheed har givet funktionerne andre navne. ”Væg” er kanal, ”statusopdatering” er et Pheed, at ”følge” er subscribe.

Samlet vurdering af Pheed

Bortset fra appens lighed med øvrige platforme, er det en fin app med mange brugere fra hele verden. Pheed blev sat i verdenen 12. oktober 2012 i Californien. Når appen er blevet integreret af resten af verdenen, ville den sagtens kunne vinde global popularitet. Den får 4 stjerner for en flot og brugervenlig app, der samler det bedste fra de sociale medier.

Link: https://www.pheed.com/about

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *