Oldify: Hvordan du vil se ud når du bliver gammel

Oldify app

Oldify er app’en der spår om din fremtid, og kommer med et bud på hvordan du vil se ud som gammel.

Tag et billede med app’ens indbyggede kamera, eller vælg et fra din mobils bibliotek. Sørg for at personen på billedet er synlig og at det kun er ansigt og hals der kan ses. Ansigtet skal gerne passe ind i den skabelon du får vist, inden det gøres gammelt. Herefter markeres øje og mund. Tryk OK og resultatet vil vises i løbet af få sekunder. Resultatet er vises som en kort video, hvor personen på billedet giver lyde fra sig. Samtidig gemmes videoen også som enkelt billede i app’en. Resultatet er rigtig flot og livagtigt, desværre er det kun ansigtet der ændres, hvilket betyder at hår og hals stadig syner meget ungdommeligt.

Marker øjne og mund
Marker øjne og mund

Upload på Youtube

Du har nu mulighed for at dele via de sociale medier. Du vælger selv om det er video eller billede der deles. Er det som video kan den oploades på Youtube.  Billedet kan også downloades til din mobils bibliotek, så du ikke behøver at åbne Oldify for at se dine billeder, som automatisk gemmer dine billeder, medmindre du vælger at slette dem.

Del på sociale medier
Del på sociale medier

Bliv endnu ældre for 7 kr.

Det færdige resultatet kan stadig redigeres under Edit. Du har også mulighed for at blive endnu ældre. Klikkes der på krydset nederst i højre hjørne kan dit billede suppleres med de øvrige apps udviklet af Apptly. Du kan gratis supplere med Fatify og Brownify der gør dig henholdsvis tyk med øjenbryn. For 7 kr. kan du supplere med Oldify 2 der gør dig endnu ældre og Baldify som gør dig skaldet.

Bliv endnu ældre
Bliv endnu ældre

Samlet vurdering af Oldify

Oldify er en af de mange sjove apps i serien fra Apptly som også inkluderer Fatify. Opsætning og udseende i de forskellige apps er identiske. Har man prøvet en af de øvrige, vil man hurtig få taget Oldify i brug. Desværre gør det ikke brugergrænsefladen og designet mere tiltrækkende, der godt kunne bruge til en makeover. Oldify er som øvrige fotoapps sjov i begyndelsen, men bliver hurtigt gemt væk og glemt. Dog hjælper det på tidsforbruget at man kan kombinere de forskellige apps fra Apptly. Resultatet på billeder er gode, set i forhold til at det er en gratis app og ikke Photoshop. Den får 4 ud af 5 stjerner.

3 kommentarer

 1. jeg vil gerne havde app´en så jeg kan se om den er god eller dårlige fordi det er ikke altid at det virker

  1. Jeg vil god havd en app hvor man kan se hvordan man kommer
   Til at se ud når man bliver ældre men jeg vil god ha
   At appen er gratis for jeg vil rigtig god prøve
   Det

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *