Hjemmelavet dock/holder af tegnestifter til din mobil eller tablet

Mobildock af tegnestifter

Har du enten hjemme, eller på dit arbejde, en tavle med tegnestifter tilgængelig, kan du med bare ganske få af dem lave en snild lille holder/dock, som du så kan sætte din mobil, iPad eller anden tablet i. Det kræver dog at din enhed er tynd nok til at tegnestifterne kan holde fast i den uden at den falder ud.

Enheden kan let slides ind og ud af holderen, og vægten er, som udgangspunkt, intet problem. Vi var specielt glade for at prøve det med en tablet, som i langt højere grad kunne vise praktisk information og var let at betjene i vores hjemmelavede dock/holder. Foretager du mange opringninger med din mobil, kan det dog være problematisk at skulle tage telefonen ud hele tiden. I det tilfælde, anbefaler vi et headset til at tage imod opkald.

Den største fordel ved systemet her fandt vi klart i det faktum, at man altid ved hvor man har sin telefon eller tablet. Er du typen der roder meget på dit skrivebord kan det være en fænomenal fordel at have din telefon på væggen, hvor den er let tilgængelig samme sted, og hvor man let kan sætte en oplader til.

Dock til mobil eller tablet
Hjemmelavet dock/holder til smartphone eller tablet.

Har du selv lavet en tegnestift-dock? Tag et billede, upload til en billed-host (som fx imgur.com) og skriv linket i en kommentar!

2 kommentarer

  1. Jeg arbejder ved et telemarketingbureau, hvor vi sidder i små “båse” eller hvad man skal kalde dem. Foran os har vi en opslagstavle hvor jeg prøvede tricket. Nu er det jo ikke det helt vilde avancerede at sætte tegnestifter op, men det virkede, så tak 🙂

    En lille ting jeg vil tilføje: man skal bare være opmærksom på at den tab eller telefon man sætter op, ikke er tykkere længden på stifterne. Eller i al fald at kanten ikke er…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *