TV3 Play app: Gratis reality TV på din mobil eller tablet

TV3 Play app

TV3 Play giver dig reality når det er bedst, lige til at putte i lommen og have med på farten på din iPhone og iPad.

Appen gør det muligt at se programmer fra TV3 helt gratis. Det eneste det kræver, er stabil internetforbindelse via Wi-Fi eller 3G netværk. Man skal være opmærksom hvor meget data man har til rådighed i sit mobilabonnement. Nogle programmer kan trække meget data, men hvilke det drejer sig om fremgår ikke. Det anbefales at man i begyndelsen holder sig opdateret hos sit mobilselskab.

Det er samtidig vigtigt at forbindelsen er mere end 2 Mbit/s, da man ellers kan opleve at videoerne kan hakke/lagge.

TV3 Play udvalgte
TV3 Play udvalgte

Begrænset udvalg

Udvalget er fint, men ikke overvældende. Størstedelen af udbuddet er TV3´s realityprogrammer og quizprogrammer – både danske og udenlandske. Kun én tv-serie er på nuværende tidspunkt tilgængelig. TV3 anbefaler man ofte kigger forbi app’en, da programmer bliver tilføjet løbende.

Er man i tvivl om hvor man skal begynde, viser forsiden en udpluk af de tilgængelige programmer. Punktet ”mest sete” kan vise de mest sete programmer for i dag, i går, for en uge eller generelt for hele app’ens levetid. Søges et specifik program kan man finde det under A-Å, som viser alt indhold. Af programmer kan nævnes: Amalies verden, Familien fra Bryggen, Robinson, For lækker til love, Forfulgt og mange flere i samme genre.

TV3 Play A-Å
TV3 Play A-Å

Dit personlige TV3

Under ”Mit Play” kan du holde styr på din egen aktivitet og favoritter. Din historik viser dine sete programmer, også dem du har afbrudt efter få sekunder. De kan slettes løbende, så sete afsnit af lettere pinlig karakter, ikke kan afsløres :). Abonnér på dine favoritter og du vil da være konstant opdateret uden at gå glip af et eneste afsnit.

Mit TV3 Play
Mit TV3 Play

Tøset reality og samlet vurdering

TV3 Plays udseende synes lidt tøset med de lyserøde farver. App’en er til alle med lyst til især reality og TV3s øvrige programmer og serier. Er du i tvivl om det mindste, er der hjælp at hente i kategorien ”Mere”. Her ses ofte stillede spørgsmål, info om app´en og andre nyttige funktioner.

Om TV3 Play
Om TV3 Play

TV3 Play er overskuelig sat op og let at navigere rundt i. De få valgmuligheder gør det enkelt for alle at se deres ynglings TV, hvis man er til reality. App’en får derfor 4 stjerner, hvor den manglende stjerne skyldes de manglende Tv-serier man ellers får lovet.

Tilføj kommentar
account_circle
email