Quiz Battle: Anmeldelse af Illustreret Videnskabs mobil quiz app

Quiz Battle app (spil)

Illustreret Videnskabs Quiz Battle app er efterhånden ikke til at komme udenom. Med udvidelsen til Android blev appen for alvor populær – så meget så appen rundede 1 mio. spillere i januar 2013. Spillet har eksisteret længe og bliver fortsat spillet ivrigt i hele landet.

Undervejs er der blevet foretaget en række forbedringer. Derfor er det aktuelt med en ny anmeldelse og vurdering af det berømte Quiz-spil.

Quizzen – kort fortalt

Quiz Battle er et underholdende Quizspil, hvor du udover at konkurrere med dine modspillere også bliver udfordret på din paratviden i alt fra musik, dyr til det gamle Rom. Quizzen er formet som en spilleplade, hvor du mod en ven eller tilfældig modstander skiftes til at svare på spørgsmål. I hver runde får du tildelt 7 tilfældige kategorier. For at rykke frem på pladen skal du overføre en kategori i den retning du vil bevæge dig. Svarer du rigtigt på spørgsmålet, kan du rykke et trin frem.

Quiz Battle - overfør kategori
Quiz Battle – overfør kategori

Samtidig får du point for korrekt besvarede spørgsmål. 100 point for 1. spørgsmål, 200 for 2. spørgsmål osv. Svarer du forkert på 3. spørgsmål vil du ryge tilbage til 100 point igen. Visse felter giver dobbelt point. Ikke nok med at svare korrekt, skal der tænkes strategisk rigtigt så du opnår flest point og din modstander ikke lander på de gode felter.

Nye tiltag

Som noget nyt, kan du vælge hvilke type spørgsmål i skal spille med. Individuelle, der passer til jeres egen sværhedsgrad, eller tilfældige spørgsmål. De individuelle giver den mest udfordrende og lige kamp mellem spillerne.

Valg af spørgsmål
Valg af spørgsmål

Quiz Battle var i sin begyndelse ikke forberedt på den store popularitet. Det betød at serveren gik ned og spil var udelukket i flere timer og halve dage. Denne fejl er rettet og der opleves ingen problemer længere.

Endnu en nyhed er muligheden for at spille på din iPad eller tablet.

19 kr. for opgradering

Appen er gratis, men kan opgraderes til Premium for 19 kr. Det betyder ingen reklamer og adgang til 10 forskellige bræt. Men de andre bræt kan godt opleves uden opgradering, hvis du spiller mod en Premium bruger. Vi synes 19 kr. er i overkanten i forhold til hvilke ekstra funktioner der tilbydes.

Opgradering til Premium
Opgradering til Premium

Samlet vurdering af Quiz Battle

Quiz Battle Anno April 2013 får 3 ud af 5 stjerner. Når man har spillet i en længere periode vil man opdage, at spørgsmål går igen, også de korrekt besvarede.

Det siges nye spørgsmål konstant tilføjes, men det er ikke den opfattelse man har, hvis man har spillet i længere tid. At spillet kun kan spilles vandret på din mobil, er en funktion der stadig er irriterende for mange og trækker ned i bedømmelsen.

Eksempel på spørgsmål i Quiz Battle appen
Eksempel på spørgsmål i Quiz Battle appen

På trods af disse mangler, er Quiz Battle stadig populært, og spilles stadig lystigt. Samlet set er det en genial app med et fantastisk koncept. Quizspil er et hit – især når det handler om at dyste mod venner og familie.

Læs her hvis du ønsker en gennemgang for nye brugere samt gode fif til spillet.

(12) kommentarer
 1. Jeg er enig i anmeldelsen, dog oplever jeg stadig mange fejl i versionen til Android. Der skulle for øvrigt lige være kommet en ny version med 1000 nye spørgsmål.

 2. hvorfor kan jeg ikke logge ind – siger at den ikke kan opnå forbindelse til server? sker det ofte og også hele dage?

  1. Virker dit net på din smartphone ellers? Prøv evt. med/uden wifi slået til.

   Hvis det er quiz battle der har problemet, så er der ikke andet at gøre end prøve igen senere. Har dog ikke umiddelbart hørt om problemet før, så tror ikke det er noget der tit forekommer.

 3. Efter sidste opdatering kan man ikke se pointene for en sort skrift der er kommet på. Samtidig er der en sort kant øverst på ipaden, hvor jeg tror den sorte skrift skulle være. Mvh gurli Madsen.

 4. Det er en yderst irriterende sort der er kommet foroven efter sidste opdatering og den skjuler pointstillingen. Kan det virkelig ikke rettet i en fart. Det er vel ingens intention at genere eller irritere

 5. Det er det mest lortede spil ever! Spillet har ødelagt min iPhone 5, og min iPad! Har aldrig prøvet noget ligende!!! I Skal aldrig downloade det!

 6. Heller ikke jeg kan se øverste del med point pga. en sort kant på min iPad. Har spillet i længere tud, men hvad gør jeg nu? Hjælp!!

 7. Hej.
  Jeg har quiz battle 2, når jeg går ind på spillet så bliver hele skærmen sort og der popper en boks op hvor der står, quiz battle 2 er stoppet!! Det har stået på i ca 1 mdr.
  P.S har android
  Henriette

  1. Hej igen.
   Jeg har opgradering fra quiz battle 1, kan stadig ikke spille quiz battle 2, kommer ind men når jeg trykker for at spille går skærmen i sort og jeg bliver smidt af.
   har ikke problemer med andre spil!
   Samsung tab 2

 8. Kan spille et spil uden problem, kommer reklame vil ud af det, så går skærmen i sort og kan ikke komme ind i spillet igen. Har betalt for opdatering og føler mig virkeligt snydt med dette spil.

 9. Hvorfor kan ham jeg spiller med og jeg lige pludselig ikke spille – vi har gang i to spil og hos ham er det min tur og hos mig er det hans tur , men det er som om at vores spil ikke taler sammen .

 10. Jeg har to spil igang, hvor jeg ikke kan hente brættet. Det er min tur, men kan ikke få lov at komme ind til disse spil og således kan jeg heller ikke annullere spillene. De står bare og hænger. Jeg kan godt spille med andre.

Tilføj kommentar
account_circle
email