Kongehuset app: Få royale nyheder fra Det Danske Kongehus på din mobil

Kongehuset app

Kongehuset er app’en til dig der vil holde sig opdateret på de seneste nyheder fra Det Danske Kongehus.

Det er efterhånden muligt at modtage nyheder indenfor alverdens emner efter den enkeltes individuelle behov. Mange danskere har interesse for det danske Kongehus, hvorfor det kun er naturligt at lancere en app kun bestående af nyheder derfra.

Forside på Kongehuset appen
Forside på Kongehuset appen

Indbygget kalender

App’ens indbyggede kalender gør det muligt at følge alle Kongehuset aktiviteter. Både tidligere og kommende begivenheder. Er det kun en kongelig der har interesse, kan kalenderen afgrænses til den enkelte. På trods af  at app’ens kun har eksisteret siden april 2013, kan der læses om aktiviteter helt tilbage til d. 3 januar 2013. Hver begivenhed indeholder en kort præsentation samt link til yderligere information. Du kan modtage besked i form af push meddelelser, når der er nyheder i kalenderen. Du kan desuden selv vælge hvilke kongelige du ønsker nyheder omkring.

Sorter i Kongehusets app-kalender Sorter i nyheder

Billeder og video

Under Billeder vises Kongehusets aktiviteter i små billede-serier eller videoklip. Som med app’ens kalender, vises billeder helt tilbage fra januar 2013. Finder du billeder du ønsker at dele kan det gøres via de velkendte sociale medier, eller du kan markere billedet til dine favoritter og gense dem senere.

Se billeder og videoer
Se billeder og videoer

Du kan selv bidrage til app’ens billeder. Tag et billede fra en kongelig begivenhed og send det med det samme. Vurderes billedet som relateret til en kongelighed begivenhed, vil det blive vist i app’en.

Tilføj selv billeder
Tilføj selv billeder

Læs og lær

Under ”Mere” kan du læse og lære mere om Det Danske Kongehus. Læs både om de enkelte medlemmer, Monarkiet i Danmark, Slotte og Kongeskibe, Historiske samlinger og Organisationen bag Kongehuset. Kort sagt alt hvad du behøver at vide.

Mere Kongehusets historie

Samlet konklusion og vurdering af Kongehusets app

Om man har interesse for Kongehuset, har ingen betydning for app’ens samlede vurdering. En meget dybdegående og brugervenlig app.

Designet er enkelt og lyst kun dekoreret med det kongelige logo. Brugervenlig for både unge og gamle, med muligheden for at forstørre skriftstørrelsen. Ideen bag app’en virker for nogle overflødig, men da brugere af smartphones findes i alle aldersgrupper, er det relevant med nyheder tilpasset alle målgruppers interesser. Brugergrænsefladen gør det let for alle at navigere rundt i app’ens muligheder. Kongehusets app får derfor velfortjente 5 af 5 stjerner.

Tilføj kommentar
account_circle
email