Instagram app — Del dine billeder, følg dine venner og de kendte

Instagram app

Del dit livs store og små øjeblikke med billeder. Instagram er et af de førende sociale medier, når det kommer til deling af billeder, og er en mere “seriøs” app end apps som SnapChat med flere.

Det er gratis at være bruger på Instagram. For at få mest udbytte, kræver det at man følger andre brugere. I samarbejde med Facebook, kan man få vist venner der bruger Instagram. Venner kan også findes via kontakter eller man kan invitere dem der endnu ikke er brugere. Ved at følge venner eller andre, vil man kunne se deres billeder. De vil ikke kunne se dine, medmindre de vælger at følge dig. Læs vores ultimative guide til Instagram for flere tips og tricks.

Find venner på Instagram
Find venner på Instagram

Følg din interesse

Søgefunktionen gør det muligt at søge på brugere eller Hash-tags, som kan oversættes til emneord. Eftersom mange offentlige personer er på Instagram er det en anvendelig funktion. Flere virksomheder gør også brug af appen. Tøj, sko og mode er generelt et hit. Derfor er Instagram anvendelig som reklame for et firma. Eksempler er Magasinet Woman og tøjfirmaet TopShop.

Instagram er en af de apps der har brugere i hele verden, så noget for enhver smag kan findes.

Følg kendte magasiner på Instagram
Følg kendte magasiner på Instagram

Skab dit eget udtryk

Billeder kan ligges ud, uafhængig af om du har følgere eller ej. Har du følgere, kan de tilføje kommentarer, synes godt om eller dele med deres følgere. Et billede kan hentes fra dit bibliotek eller tages direkte i appen.

Dine billeder kan gøres helt personlige, hvilket er den sjove del og gør Instagram anderledes fra Facebook og andre sociale medier. Du kan redigere, beskære, ændre kontrast, lave en ramme og meget andet. Man bliver overrasket over, hvordan billeder kan ændre udtryk ved få ændringer.

Slip for irriterende venneanmodninger

Instagram er et godt alternativ, hvis man kan lide sociale medier, men ikke vil læse statusopdateringer og chatte.

Instagram fokuserer kun på deling af billeder. En positiv funktion ved appen er, at du kan følge andre, og derfor kun følger de personer der ligger billeder op, som du finder interessante. Ved enkelte klik kan personer vælges til og fra. Man skal selv være opmærksom på, at alle i princippet kan se dine billeder. Det gør billeder mere gennemarbejde end tilfældet er på fx Facebook. Brugerne er mere bevidste.

Udforsk Instagram-universet
Udforsk Instagram-universet

Populær og anerkendt samt samlet vurdering

Instagram får alle 5 stjerner. Det er en app som har fået slået sit navn fast. Mange tusind mennesker bruger Instagram hver dag. Både privat og på job. Der findes ikke grænser for hvordan hver enkelt vælger at bruge appen. Man vil aldrig stå til regnskab. Ingen skal svares eller opdateres. Det er din personlige billeddagbog, hvor folk kan følge med eller lade være. Og så er det i øvrigt en sjov og nem måde at følge med i de kendtes liv (overraskende hvor meget de egentlig deler, når de selv står for hvad der bliver lagt ud — se bare Medina :))

Bruger du Instagram? Hvilke personer følger du? Følger du nogen kendte? Fortæl os om dine erfaringer i en kommentar.

Tilføj kommentar
account_circle
email