Face Bomb!: Se dig selv eller dine venner med nyt ansigt

Face Bomb app

Skift dine venner eller families ansigter ud med dit eget, eller se hvordan du vil se ud med deres.

Face Bomb! er en meget simpel app. Men det gør den ikke mindre underholdende. Med få klik kan dine ynglings gruppebilleder ændres radikalt. Det eneste der ændres er personernes ansigter, der kan byttes rundt på kryds og tværs. Prøv Face Bomb nu, den er kun gratis i en begrænset periode.

Kom godt i gang

Du starter med at vælge et billede du vil lege med. Det kan enten gøres via din telefons bibliotek, via Facebook eller med app’ens indbyggede kamera. Det er vigtigt at billedet indeholder flere personer og ansigterne er tydelige. Kan dit fotografi ikke bruges, vil det fremgå inden du begynder at bytte ansigter.

Face Bomb forside

Bomb dine billeder

Når et billede er valgt kan du begynde at bombe. Et af billedets ansigter vil automatisk blive overført til de øvrige ansigter. Pludselig kan du se hvor sært det ville se ud, hvis hele din familie havde dit ansigt. Vælger du knappen Re-bomb, vil et andet ansigt blive fordelt på alle personerne. Hurtigt kan man få meget sjov ud af et enkelt fotografi.

Eksempel på Face Bomb

Rediger og del billederne

Det er muligt at redigere i billedet, hvis ansigternes placering ikke er helt passende. Ikke alle billeder er gode til app’en. De mest anvendelige billeder er billeder hvor personerne kigger ligefrem og direkte ind i kameraet.

Billedet kan selvfølgelig deles med dine venner og familie via de sociale medier. Du kan også vælge at gemme billedet på din telefon, så billedet kan ses selvom Face Bomb bliver slettet.

2013-05-07 23.04.04

Samlet konklusion på Face Bomb!

Face Bomb er en rigtig underholdende app som er sjov at trække frem ved forskellige lejligheder. Brugergrænsefladen er simpel og let at bruge, og så kræves der ingen oprettelse for at komme i gang. På trods af de få muligheder app’en tilbyder, er den værd at hente og få afprøvet mens den stadig er gratis. 4 ud af 5 stjerner herfra.

Tilføj kommentar
account_circle
email