Endomondo app: Tab dig med hjælp fra personlig træningsapp

Endomondo app

Endomondo er din personlige sportspartner, der holder styr på din aflagte distance, hastighed, tidsforbrug og forbrændte kalorier. Gælder til både løb, cykling og andre populære træningsformer.

Før du går i gang, skal du oprettes som bruger. Det kan ske manuelt via din e-mail eller med dine Facebookoplysninger. Husk at ændre i din profil når du er logget ind. Som det ofte sker med andre apps vil man lave sin profil i forbindelse med oprettelsen, men ikke i Endomondo hvor det skal gøres manuelt.

Personlig træning

App’en indeholder uendelige muligheder til at holde styr på din træning. Først vælges din træningsform, som kan være alt fra løb til Yoga. Tryk Play og varighed for din træning vises. Det kan suppleres med visning af forbrændte kalorier, hastighed, afstand eller hvad du synes er aktuel information for den valgte træningsform.

Personlig træning Play Mulige sportsgrene

Peptalk fra vennerne

Har du brug for opbakning under din træning, kan du hente hjælp i lydindstillingerne. Her kan du vælge at få feedback efter hver omgang. Du kan vælge om du vil høre din netop aflagte afstand, varighed og distance. Peptalk fra vennerne er en sjov funktion, som kan holde modet oppe når det bliver hårdt. Derfor er venner i Endomondo en fordel.

Lydindstillinger i Endomondo
Lydindstillinger i Endomondo 

Følg venners træning

Endomondo er en social app. I forbindelse med oprettelse tilbydes muligheden for at finde aktive venner enten gennem Facebook eller via dine mobilkontakter. Følg herefter med i dine venners træning under nyheder. Det kan bruges som inspiration eller til at slå en af dine venner gennem en dyst. Dine venner kan se din træning, hvis du vælger at gøre det synligt under appens indstillinger (helt valgfrit).

Øvrige funktioner

Populære træningsformer er løb og cykling. Ved brug af GPS kan du se mulige ruter i nærheden af dig. Ruterne er oprettet af app’ens brugere. Når en rute er løbet bliver det gemt i din historik. Her kan alle dine øvrige aktiviteter også ses.

Få vist løberuter
Få vist løberuter

10 nye funktioner

Opgrader til Premium og få 10 nye funktioner samt slip for reklamerne. Prisen for 1 måned er 19 kr. for et år er prisen 129 kr. Premium gør det muligt at se grafer, vejrinformation, puls-zoner, skridttæller, intervaltræning, at konkurrere imod dig selv, indstille din lyd, strømbesparingsindstilling samt at lave personlige mål for din træning. Går man op i sin træning er Premium en god investering.

Køb Endomondo Premium for 19 kr./md.
Køb Endomondo Premium for 19 kr./md.

Konklusion og samlet vurdering for Endomondo

Endomondo er en yderst fyldestgørende træningsapp. Med de uendelige muligheder kan den bruges af alle der ønsker overblik over deres træning. Den kan ikke bruges som en guide til hvordan du skal træne, men kan give inspiration fra venner og vise alternative løberuter du ikke vidste fandtes.

Selv gratisudgaven giver stort udbytte og mange muligheder. Designet er enkelt og venligt, med en simpel brugergrænsefalde de fleste kan håndtere. Karakteren ender på 5 ud af 5 stjerner.

Tilføj kommentar
account_circle
email